Тренінг з питань здорового харчування
# Тренінги
Питання здорової харчової поведінки обговорювали вчора, 14 вересня, на тренінгу для працівників відділів Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.
Навчання проводилося в рамках Україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров‘я".
Спікером виступила генеральний директор ЛОЦКПХ МОЗ.
Під час тренінгу:
вчилися визначати індекс маси тіла та складати денне меню з визначенням білків, жирів, вуглеводнів, кілокалорій відповідно до ІМТ.
розглядали поняття тарілки здорового харчування
обговорювли правильний питний режим
зупинилися на небезпечних аспектах трансжирів, а також надлишку солі та цукру
висвітлювапли питання організації здорового харчування в дитячих дошкільних закладах, закладах освіти та охорони здоров'я!
наголошували на небезпеці йододефіциту для організму та питаннях його профілактики.
За результатами тренінгу учасники пройшли підсумкове тестування.