Час обирати здоров'я

Для батьків

Як батьки дитини з FASD, ви краще за всіх знаєте з якими проблемами і труднощами змагається Ваша дитина. А можливо, що ви тільки зараз починаєте натрапляти на труднощі і поведінку, з якою не легко впоратись і вам, як батькам, і дитині. Ми б дуже хотіли, аби ця інформація і матеріали допомогли вам і підтримали вас у вашому повсякденному житті.

Read more …

Для педагогів

В щоденній праці ви контактуєте з дітьми з різними вадами розвитку, причинами яких можуть бути розлади функціонування центральної нервової системи. Діти з FASD потребують індивідуального підходу, аби через адекватні методи навчання і спільну працю разом осягати успіхи.В кожної дитини є свої переваги, не забувайте помічати їх. Щодня з’являється все більше інформації про FASD, слідкуйте за нею.

Read more …

Алкоголь і вагітність

Вагітність, це важливий період, що повинен характеризуватись особливою турботою про правильний розвиток ненародженої дитини. Існує багато факторів, що можуть загрожувати правильному перебігу вагітності, один з них — алкоголь. Хоч можна вважати плаценту ефективним бар’єром від всіх шкідливих чинників, що можуть завадити розвитку дитини, але у випадку з алкоголем все, на жаль, інакше. Алкоголь без жодних перешкод проходять крізь плаценту, доходить до дитини і тим самим порушує правильний розвиток протягом всіх трьох триместрів вагітності. Радимо ознайомитись з рекомендаціями спеціалістів та іншими матеріалами про вагітність.

Read more …

Фетальний Алкогольний Спектр Порушень (FASD)

Фетальний Алкогольний Спектр Порушень (FASD) це розлади розвитку, що спостерігаються у дітей матері яких вживали алкоголь під час вагітності. Оскільки не існує «безпечної» кількості алкоголю, вживання якої не становить небезпеки розвитку в дитини FASD, жінки, що планують, чи очікують дитину не повинні вживати алкоголь! Тільки повністю утримуючись жінка усуває ризик розвитку FASD у своєї дитини!

Read more …

Наша адреса

вул. Некрасова, 4,
79010, м. Львів

Гаряча лінія

09:00–18:00
+38 032 260-19-18